ONTWERP

Grafische vormgeving

We ontwerpen alle drukwerk materialen, zoals: flyers, kaartjes, folders, brochures, advertenties, nieuwsbrieven, kranten en meer. Alle materialen maken wij ook drukklaar en sturen wij deze naar de drukker.

Logo en huisstijl ontwerp

Graag ontwerpen wij uw logo en huisstijl. Hierbij komt nog de juiste typografie, kleurkeuze en uitstraling. Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten.

Webdesign

Een goede website voldoet aan tientallen eisen: modern design, overzichtelijk, makkelijk te onderhouden, mooie uitstraling, goede teksten, gebruiksvriendelijk enz. Design Uitgeverij biedt een overtuigende website, die uw marketingdoelen versterkt.

Boekontwerp

Met betrekking tot de productie van een boek, kunnen wij een bijdrage leveren aan concept, art-direction en vormgeving van het boek. Wij hebben inmiddels voldoende ervaring op dat gebied. Thema van het boek en uw wensen zijn de leidraad om tot een gewenste resultaat te komen.

Promotievideo’s voor zzp-ers

Promotievideo editing, montage en online uploaden voor kleine ondernemers, schrijvers en kunstenaars. Goed, aantrekkelijk, flexibel en snel!

Wenskaarten digitaal, gedrukt en als video

Wil je iemand gelukkig maken? Bestel een wenskaart in de vorm van een video, digitale kaart of gedrukt via email: info@designuitgeverij.nl.